Leverantörer

  Sedan butikens start år 2000 har svenska RALSTON varit basen och favoriten här. I många år faktiskt också den enda designern. Linda Ralston har verkligen tillfredsställt oss alla som älskar bekväma, vackra och smickrande plagg i de bästa och skönaste av material.
  Efter hand tillkom GRIZAS från Litauen, som jag då var ganska ensam om att sälja i Sverige. Härliga modeller och mycket i siden och lin.
  Norska BOHÉME med udda och häftiga plagg och danska EVA & CLAUDI med de vackraste av koftor, är också trogna leverantörer. Liksom finska färgstarka AINO med kvalitet. Och THINK förstås, som gör sköna och snygga skor. Alla dessa som också fortfarande är aktuella och populära i butiken.

  Mashiah är en omtalad och omtyckt designer som med sina exklusiva plagg funnits i butiken i över tio år. Och i Sverige bara här! Vi är många som älskar hans skulpturala skapelser som platsar på vilken fest eller scen som helst!
  Dock kom tyvärr hans sista kollektion nu i vår, då han pga hälsoskäl lagt ner sin rörelse.

  På ständig jakt efter ny spännande och udda design, hittar jag ofta det som jag blir ensam om att sälja i Stockholm och ibland ensam om att sälja i Sverige. En del blir kvar i många, många år. Andra kanske bara en enda säsong. Tanken är att blanda och ge så att det blir en rolig mix av plagg i butiken. Från Small till XXL. Det ska alltid vara spännande att komma in och bli inspirerad.
  Och snart kommer också spännande plagg från nya designers...