Navigera

Referenser

Läs vad några av våra nöjda kunder haft att säga om oss.

"Jag har varit kund på Räddningsplankan nästan från början och affären har varit min räddningsplanka i alla år. Snygga, roliga kläder - ja, självklart - men mest uppskattar jag Kerstins ärlighet. Hon skulle aldrig sälja på mig ett plagg som inte var "jag" eller en färg som inte passar mig (men som är modern); hon ser alltid till sin kunders personlighet och det blir ju så himla bra!"

- Christina Lindaryd, reklamskribent, gallerist och mycket annat”Om vi tittar på kläderna som Kerstin på Räddningsplankan hittar åt oss - så har dom ofta just det där spelet mellan visa upp och dölja. Plötsliga hål på tokiga ställen. Flikar, slitsar, veck och våder. Kerstins kläder har helt enkelt sensuell humor och det behövs i den svenska präktigbaljan. Och så ändrar dom sej efter dygnets krav. Jag kan gå på jobb i artistrock och sen på krogen och fortfarande känna mej fin…”

- Britt Edwall, författare"Bonjour Kerstin!
Vilken julafton du givit mig i september- kan inte nog tacka dig för den underbara upplevelsen att komma till Yvonne i söndags och möta plaggen från Räddningsplankan. De passade perfekt och jag köper allihop - du har väl skrivit upp vilka de är. Jag var superelegant dels på cocktail i söndags kväll dels måndag morgon på en stor konferens (om tv) på Grand hotel. Och i morgon ska jag imponera igen på en verkligt flott vernissage här i Paris. Jag är så lycklig.
Stor kram
Your Paris fan club"

- Kerstin Hallert , journalist


  • Räddningsplankan
    Köpmantorget 10
    111 31 Stockholm
  • Tel: 08-107228
    E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.